Wat te doen op het bekken bij regenachtig weer?
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 01/04/2023 tot 30/10/2023

Nieuws : Wat te doen op het bekken bij regenachtig weer?

Hoewel het Bassin d'Arcachon geniet van voorbeeldige zonneschijn, kunt u tijdens uw vakantie bij ons een regenachtige dag tegenkomen.

Maak je geen zorgen, we hebben een korte lijst met ideeën voor je opgesteld om quality time met je gezin door te brengen in geval van slecht weer!

Voor een moment van ontspanning nodigt het Domaine du Ferret u uit voor een moment van ontspanning.

Hun balneo-spa biedt toegang vanaf 16 jaar en op reservering tot de twee verwarmde zwembaden, jacuzzi, sauna en hamam. U kunt ook genieten van een lichaams- of gezichtsbehandeling, voor een volledig ontspannen vakantie.

Ben je meer gericht op de cultuur van het bekken? In de South Basin zijn 4 plaatsen voor u beschikbaar:

Het oesterhuis van Gujan Mestras; om de geschiedenis van de oesterteelt te ontdekken! Het bezoek wordt zelfstandig uitgevoerd en duurt ongeveer 1 uur. Na een proeverij is essentieel! Pal naast het Maison de l'Huitre vind je proefhutten.

Voor de zoetekauwen kan je terecht in de ambachtelijke chocoladefabriek Les Gourmandises d'Aliénor, in La Teste de Buch. Kom en ontdek de goed bewaarde geheimen van chocolatiers...

Altijd in de hebzucht, ontdek de geheimen van de Esturgeonnière in Teich! Voor een ongewoon en uitzonderlijk moment op het Bassin d'Arcachon, ontmoet een lokale gids die u meeneemt in de wereld van Perlita, om de geheimen van het maken van kaviaar te ontdekken!

Bunker 502, een echt overblijfsel uit de Tweede Wereldoorlog. Onlangs geopend voor het publiek, vindt u een meeslepende scenografie om dit symbool van de geschiedenis van Arcachon te ontdekken.


Ook de kleinste kampeerders zullen op deze regenachtige dag kunnen genieten van activiteiten:

  • Een bioscoopsessie in Andernos Les Bains, in de bioscoop Dolce Vita
  • Een moment van plezier en opwinding voor het hele gezin bij Big'a Jump in Biganos.
  • Voor toekomstige klimmers, St Climbing in Andernos! Een ruimte die is ontworpen om boulderen te ontdekken, te leren en te verbeteren in een vriendelijke sfeer.
  • Een lasergame in Andernos, waar tactisch gevoel en reflexen vereist zijn om het andere team te verslaan!
  • Voor een moment van verbondenheid met het gezin, laat u verleiden door een ontsnappingsspel! Je vindt het Bassin ontsnappingsspel in Biganos, vanaf 8 jaar.
  • Een bowlingwedstrijd in de Bowlingstar van Gujan Mestras.

Voor de dappersten kun je ook, gewapend met een goede paraplu en een kaway, op pad gaan om Bordeaux voor een dag te ontdekken! Hier vindt u meer dan 1,2 km aan winkels.

Voor een bezoek binnenshuis raden we Les Bassins des Lumières aan, dat visuele en geluidservaringen van hoge kwaliteit biedt, op maat gemaakt en gewijd aan de grote kunstenaars uit de kunstgeschiedenis en hedendaagse creatie. Een prachtig moment in perspectief!
Voor de liefhebbers van oenologie is La Cité du Vin een must die je niet mag missen tijdens je dagje Bordeaux! Deze uitzonderlijke ruimte nodigt u uit voor een reis naar het hart van de grote wijngeschiedenis.

Terwijl u wacht op de terugkeer van de zon, zult u iets vinden om uw vakantiedagen in het Bassin d'Arcachon te vullen!

Vind hier meer ideeën


Op dit moment :
Ideeën voor fietstochten in het Bassin d'Arcachon

Fietstochten: onze mooiste ideeën voor fietstochten in het Bassin d'Arcachon voor uw vakantie.

Meer informatie
Volg ons :