Voir la vidéo
Kinderen aan de baai van Arcachon
Disponibilités & Réservation
Annuler

Déjà client ? Cliquez ici

Ouvert du 01/04/2024 au 15/10/2024

Actualités : Kinderen aan de baai van Arcachon

  • Ontdek skiën in het bekken en de oceaan

Vakantie is voor iedereen een kans om nieuwe dingen te ontdekken.

Aan de Oceaanzijde kunnen kinderen vanaf 6 jaar het surfen ontdekken; of geniet van eenvoudige geneugten door in de golven te springen, altijd in het bewaakte zwemgedeelte.

Aan de kant van het bekken maakt het kalmere water de ontdekking van andere nautische geneugten mogelijk, zoals zeilen, met navigatie aan boord van een optimist die vertrekt vanuit Claouey, vanaf 8 jaar oud.

  • Ontdek het Basin-ecosysteem terwijl je plezier hebt

Het VVV-kantoor van Arès biedt een groot aantal begeleide familierondleidingen aan, begeleid door Alexandre, natuurgids van het VVV-kantoor.

De site Terra Aventura biedt natuurspeurtochten voor kinderen in heel Frankrijk.
Je vindt er 6 aan de baai van Arcachon, met verschillende thema's, moeilijkheidsgraden en kilometers. Iets waar het hele gezin blij van wordt!

Partner-VVV-kantoren (Arès-Andernos-Sud Bassin) bieden ook Les Pistes de Robin aan, een volledig onafhankelijke route is voor u beschikbaar.
Robin is een personage wiens missie het is om gezinnen kennis te laten maken met de natuur en het erfgoed van de Gironde.
Met hulp van Robin loop jij rond terwijl je puzzels, rebussen en diverse familiespellen oplost!

  • Wandel door de oesterdorpen van het schiereiland Cap Ferret

Met kinderen door de oesterdorpen van het schiereiland Cap Ferret dwalen, biedt een unieke ervaring die ontdekking, natuur en gastronomie combineert.
Kleine vakantiegangers zullen gefascineerd zijn door de sfeer van deze maritieme dorpjes, waar de kleurrijke hutten van oesterkwekers langs de kust staan.
Door deze onderdompeling in het dagelijkse leven van oesterkwekers leren kinderen de link tussen de zee en hun bord begrijpen.

Maak van de gelegenheid gebruik om de 258 treden van de vuurtoren van Cap Ferret te beklimmen, voor een adembenemend uitzicht op de punt van Cap Ferret en de Dune du Pyla.
Je ontdekt ook een klein museum met geanimeerde zeekaarten en interactieve schermen, ideaal voor kinderen!

  • Klimpark voor kleine avonturiers

Het recreatiepark Four is een buitencomplex gelegen in een beschermd natuurgebied, midden in het bos, tussen het bekken van Arcachon en de Atlantische Oceaan.
Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een sportieve en gezellige familiedag! Boomklimmen, minigolf, outdoor bowlen, klimmuur…
Een goede dag in perspectief.

  • Verdorie, het regent!

Hoewel de baai van Arcachon profiteert van voorbeeldige zonneschijn, kunt u tijdens uw verblijf bij ons een korte regenachtige dag meemaken.
Wij hebben alles voor u gepland; Wij nodigen u uit om ons vorige artikel over dit onderwerp te raadplegen, waarin u wordt geïnformeerd over de alternatieven die voor u beschikbaar zijn!


Notre camping étant un établissement dans une dynamique familiale et intimiste, mettant l'accent sur le calme et la détente, nous ne sommes pas en mesure de recevoir des groupes.
Nous vous remercions pour votre compréhension.
En ce moment :
Les enfants sur le Bassin d'Arcachon

Chouette, c’est bientôt les vacances sur le Bassin d’Arcachon ! Mais, que vont faire les plus petits d’entre vous… ? Pas d’inquiétude,...

En savoir plus
Suivez nous :