Voir la vidéo
Mijn vakantie met mijn hond
Disponibilités & Réservation
Annuler

Déjà client ? Cliquez ici

Ouvert du 01/04/2024 au 15/10/2024

Actualités : Mijn vakantie met mijn hond

De regels op de camping

Honden (behalve die in categorie 1 en NAC) zijn toegestaan ​​op de camping, op staanplaatsen of in huuraccommodaties. Voor ieders respect moeten enkele basisregels worden nageleefd: honden moeten op de camping aangelijnd zijn, mogen nooit alleen gelaten worden in de huuraccommodatie en u moet uitwerpselen ophalen om het terrein schoon te houden.

Voor registratie moet u uw actuele vaccinatieboekje en uw tatoeagenummer of microchip overleggen.

Loopt rond

Wilt u uw benen strekken? Laten we een kleine wandeling maken naast de camping.

U kunt kiezen voor een wandeling in het bos tussen de dennen, hiervoor verlaat u de camping links en de toegang tot het pad bevindt zich 100 meter aan de rechterkant. Je hebt de keuze tussen het volgen van het fietspad of dieper het bos in gaan voor meer avontuur, het is niet ongebruikelijk om een ​​paar fazanten of herten tegen te komen.

Voor een wandeling tussen bos en water kunt u het pad langs het kanaal ontdekken. Dit kanaal begint bij het meer van Lacanau en mondt uit in het bekken van Arcachon. Voor een rustige, rustige, schaduwrijke en zeer aangename wandeling. Op 3 km van de camping, toegang naast het bejaardentehuis.

U kunt ook met uw hond aangelijnd wandelen in het natuurgebied Réservoirs de Piraillan. De Piraillan-reservoirs, met een totale oppervlakte van 40 hectare, bestaan ​​uit verschillende zoute waterlichamen (in totaal 5 hectare) die beboste eilandjes met zeedennen omringen. Ze herbergen een extreem rijke fauna (met name vogels, insecten, vissen, kleine zoogdieren) en flora.

Tenslotte is Lake Bénédicte voor onze “zwemmende” hondenvrienden de ideale plek. Je kunt er omheen gaan en op een van de zandstranden zitten. Een plek die vooral bezocht wordt door de inwoners van Lège en hun honden, deze plek is ideaal om te zwemmen voor onze hondenvrienden.

Mijn hond op het strand

Houd er rekening mee dat buiten de zomermaanden alle stranden van het bekken van Arcachon honden tolereren en u dus zonder problemen kunt genieten van prachtige wandelingen langs de kust van de Gironde, spelletjes kunt spelen en met hen kunt zwemmen. In juni, juli en augustus trekken toeristen massaal naar het bekken van Arcachon, de meeste stranden zijn dan onder toezicht en volledig gesloten voor honden, zelfs vroeg in de ochtend of in de avond.

Aan de andere kant worden ze getolereerd op oceaanstranden buiten de bewaakte zwemgebieden. Om opmerkingen van bepaalde gebruikers te vermijden, moet u eraan denken om weg te gaan van de drukste gebieden. Dit is gemakkelijk omdat de stad 25 km aan oceaanstrand heeft en vergeet niet om uitwerpselen op te ruimen. Voor het comfort van uw huisdier dient u er rekening mee te houden dat u een waterbak en parasol meeneemt.

In de Pilat-duin zijn ook honden toegestaan, maar wel aangelijnd. Op de top van het grootste duin van Europa kunt u onvergetelijke zonsondergangen beleven.


Notre camping étant un établissement dans une dynamique familiale et intimiste, mettant l'accent sur le calme et la détente, nous ne sommes pas en mesure de recevoir des groupes.
Nous vous remercions pour votre compréhension.
En ce moment :
Idée pour un week-end sur la presqu'île du Cap...

Besoin de déconnexion le temps d’un week-end ? Dans cet article, nous vous concoctons un programme alléchant pour profiter pleinement du...

En savoir plus
Suivez nous :