Markten op het Bassin d'Arcachon
Disponibilités & Réservation
Annuler

Déjà client ? Cliquez ici

Ouvert du 01/04/2023 au 30/10/2023

Actualités : Markten op het Bassin d'Arcachon

In het Bassin d'Arcachon-Val de l'Eyre staan ​​in totaal 23 markten vermeld. Essentiële spelers in het leven van de dorpen en ontmoetingsplaatsen, ze zijn even divers als complementair: openluchtmarkten, overdekte markten en hallen, elk met zijn eigen bijzonderheden en zijn eigen sfeer.

We hebben een kleine selectie gemaakt van onze essentials.

De 4 markten van het schiereiland

Lege markt

Het hele jaar open op donderdag en zaterdag van 8u tot 13u. Overdekte markt onder het hallenplein van het stadhuis. Een tiental exposanten bieden u een grote verscheidenheid aan voedingsproducten uit de regio. De kleinste markt van de vier, maar zeer praktisch voor het vinden van verse producten op 1 km van de camping.

Claouey markt

Dagelijks geopend van 08.00 uur tot 13.00 uur van half juni tot half september. Overdekte en openluchtmarkt, Halleslaan in Claouey. Een vijftigtal exposanten bieden u een grote verscheidenheid aan producten: voeding, kleding, bloemen, juwelen, boeken...

Piraillan markt

Van eind juni tot begin september elke dag open van 8u tot 13u. Overdekte en openluchtmarkt, marktstraat in Piraillan. Een zestigtal exposanten ontmoeten elkaar in de markthal van Piraillan voor een gourmet- en shoppingmoment.

Cap-Ferret markt

Elke dag open van half juni tot half september, daarna op woensdag, zaterdag en zondag de rest van het jaar, steeds van 8u tot 13u. Overdekte en openluchtmarkt, marktplein in Cap Ferret. Bijna 130 exposanten, een echte plaats van leven en ontmoeting waar de lokale bevolking met plezier en een goed humeur naast de toeristen staat. Maak ook van de gelegenheid gebruik om een ​​koffie te drinken bij Lemoine of een glaasje wijn met tapas bij Peyo.

De markten van Arès en Andernos

Arès markt

Zomer en winter, elke dinsdag en zondag, van 8u tot 13u, bieden vele exposanten uit Gironde en omgeving een ruime keuze aan producten. Visverkopers, slagers, kaasmakers, delicatessenwinkels, groenteboeren… allemaal aanwezig kwaliteitsvoedsel om de smaakpapillen van fijnproevers tevreden te stellen. Voor degenen die op zoek zijn naar een vakantiesouvenir, kunnen de kleding- of sieradenstandaards enkele cadeau-ideeën bieden.

Andernos markt

De markt van Andernos is het hele jaar geopend van dinsdag tot en met zondag tot 13.00 uur. Hoewel er de rest van de week alleen boodschappen worden aangeboden, breidt de markt zich elke vrijdag buiten uit, met kraampjes die confectiekleding, sieraden en souvenirs verkopen. In de zomer opent de overdekte markt elke ochtend zijn deuren voor vakantiegangers.

Markten van Audenge en Biganos

Audenge markt

Elke dinsdagochtend zijn vele en diverse handelaars aanwezig op de gemeentelijke markt en bieden u: fruit, groenten, kazen, vis, brood, bloemen, kleding, kant-en-klaarmaaltijden, vleeswaren, gebak, producten van de boerderij...

Biganos markt

Elke zondagochtend van 8.00 uur tot 13.00 uur verwelkomt het een veertigtal handelaars. De kramen met verse producten die onder de overdekte hal zijn geïnstalleerd (groenten, vlees, vis, oesters, brood en banket, kazen, gebraden kippen, enz.) zijn in de meerderheid. Klanten en bezoekers kunnen door de gangpaden slenteren, een praatje maken, eten of kleding en modeaccessoires kopen en voor sommigen niet te vergeten de verfrissende tussenstop in de verfrissingsbar. Aarzel niet om een ​​omweg te maken naar de kleine haven van Biganos, de enige geklasseerde haven in het Bassin d'Arcachon.

De markten van La Teste de Buch en Arcachon

La Teste markt

Met een overdekte markt, open van dinsdag tot en met zondag, en een openluchtmarkt op donderdag, zaterdag en zondag. De Teste-markt vormt het hart van de commerciële activiteit van het stadscentrum. Het herbergt een twintigtal handelaren onder de overdekte hal en meer dan 100 handelaren onder het openlucht voorplein (tot 200 in het zomerseizoen).

Arcachon markt

Elke ochtend op de Place des Marquises biedt de Arcachon-markt, geïnstalleerd in zijn Baltard-hal, een breed scala aan verse en lokale producten. Seizoensproducten uit de tuinbouw, aanvoer van vis van de veiling, oesters uit het bekken, gevogelte, gebak, delicatessen, lokale kazen en bloemen staan ​​op het menu. Neem de tijd om daar te stoppen om een ​​kopje koffie te drinken, een wandeling te maken, oesters te proeven of ter plaatse te eten.

De avondmarkten

Profiteer tijdens de zomer van de avondmarkten voor laat winkelen. Aarzel niet om te informeren bij de receptie of de VVV-kantoren.

Vind hier alle markten van het Bassin d'Arcachon !


Notre camping étant un établissement dans une dynamique familiale et intimiste, mettant l'accent sur le calme et la détente, nous ne sommes pas en mesure de recevoir des groupes.
Nous vous remercions pour votre compréhension.
En ce moment :
Les bons plans de l'équipe

Retrouvez ici les bonnes adresses des membres de l’équipe du camping.

En savoir plus
Suivez nous :