Voir la vidéo
Ontdek het Bassin d'Arcachon en het schiereiland Cap Ferret in de winter
Disponibilités & Réservation
Annuler

Déjà client ? Cliquez ici

Ouvert du 01/04/2024 au 15/10/2024

Actualités : Ontdek het Bassin d'Arcachon en het schiereiland Cap Ferret in de winter

Een bezoek aan het Bassin d'Arcachon en het schiereiland Cap Ferret in de winter betekent de plaats herontdekken.
Inderdaad, je wordt ondergedompeld in een totaal andere sfeer, en net zo aangenaam!

Dit is een kans voor u om te genieten van een lange verkwikkende wandeling op de oceaan, met het gevoel alleen op de wereld te zijn tegenover de onmetelijke ruimte die voor u beschikbaar is, en om op zoek te gaan naar wat drijfhout, om wat Bassin mee naar huis te nemen!
Zonnige winterdagen brengen unieke en veranderende kleuren die ieder van jullie zullen bekoren!

Waarom maakt u geen gebruik van een tochtje met een binnenschip of een sloep om het bekken te ontdekken? De kans voor u om te profiteren van een onvergelijkbare rust en altijd fantastische kleuren! De dappersten zullen beginnen aan de beklimming van de Dune du Pilat, hoewel de beroemde trap op dit moment is verwijderd! Voor de gelukkigsten onder jullie, misschien ontdek je zelfs de Duin bedekt met een lichte deken van sneeuw...

Na al deze emoties is het tijd om te ontspannen!

Waarom laat u zich niet verleiden door een balneo?

Het Domaine du Ferret nodigt u uit voor een moment van ontspanning. Hun balneo-spa biedt toegang vanaf 16 jaar en op reservering tot de twee verwarmde zwembaden, jacuzzi, sauna en hamam. U kunt ook genieten van een lichaams- of gezichtsbehandeling, voor een volledig ontspannen verblijf.

Op het gebied van gastronomie zijn oesters onmiskenbaar de koninginnen van het seizoen in het bekken!

Traditioneel worden oesters van september tot april geconsumeerd, aangezien de oester zich gedurende de resterende 4 maanden (van mei tot augustus) voortplant, waardoor hij melkachtig wordt.
Gemakkelijk te onthouden, we passen de "r" -regel toe; elke maand die "r" bevat, stelt u in staat om oesters te consumeren! Natuurlijk is het nu mogelijk om het hele jaar door onze heerlijke oesters uit het Bassin d'Arcachon te eten...

Het einde van het jaar is ook een gelegenheid om onze kerstmarkten te ontdekken! Je vindt ze vooral op Lège en Andernos, vlakbij camping Aux Couleurs du Ferret. Genoeg om de mand van de Kerstman te vullen met producten uit het Bassin d'Arcachon...

De winter in het Bassin d'Arcachon is ook een gelegenheid om begin december Cabanes en Fête te ontdekken, in de oesterhaven van Andernos-Les-Bains. Deze feestelijke dag op het Bassin d'Arcachon viert de oesters en wijnen van Entre-Deux-Mers. Bij deze gelegenheid komen grote sterrenchefs hun talenten delen met bezoekers, op het ritme van banda's en fanfares, die uw winter opwarmen.

In de winter nemen we op het Bassin d'Arcachon en het schiereiland Cap Ferret de tijd, rond een goede warme chocolademelk met uitzicht op het Bassin, om het uitzicht dat ons wordt aangeboden te waarderen, voor een magisch moment. .


Notre camping étant un établissement dans une dynamique familiale et intimiste, mettant l'accent sur le calme et la détente, nous ne sommes pas en mesure de recevoir des groupes.
Nous vous remercions pour votre compréhension.
En ce moment :
Les enfants sur le Bassin d'Arcachon

Chouette, c’est bientôt les vacances sur le Bassin d’Arcachon ! Mais, que vont faire les plus petits d’entre vous… ? Pas d’inquiétude,...

En savoir plus
Suivez nous :