Bekijk de video
Idee voor een weekendje op het schiereiland Cap Ferret in de lente
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 01/04/2024 tot 15/10/2024

Nieuws : Idee voor een weekendje op het schiereiland Cap Ferret in de lente

VRIJDAGMIDDAG

Welkom op camping Aux Couleurs du Ferret! Zodra je je koffers hebt gepakt en je kleine vakantieplekje klaar is, is het eindelijk tijd om dit langverwachte weekend in te duiken!

Waarom laat u zich aan het eind van de dag niet betoveren door de oesterhaven van Arès, op slechts 5 km van de camping? Ontdek het natuurreservaat Prés Salés, een waar pareltje tussen Arès en Lège.
Sluit uw wandeling af door te genieten van maritieme lekkernijen in de oesterhaven.

Onze culinaire favorieten: Cabane du Bout en Cabane 44 beloven je een onvergetelijke smaakervaring!

ZATERDAG

Je dag begint in stijl. Haal uw heerlijke ontbijtmand op bij de receptie om de dag goed te beginnen en neem vervolgens uw fietsen mee op avontuur richting Cap Ferret!

Fiets de 22 km die op u wachten, met geplande stops om de charmes van het schiereiland Cap Ferret te ontdekken.
De heenreis vindt plaats aan de dorpszijde.

  • 1e halte – CLAOUEY – Daar vindt u het VVV-kantoor voor alle aanvullende informatie voor uw weekend.

  • 2e stop – GRAND PIQUEY - PIRAILLAN- Hier zijn de Piraillan Reservoirs, een natuurreservaat van 39 hectare, waar de fauna en flora de baas zijn (goed om te weten – u kunt er met uw hond naartoe! Ze worden aangelijnd geaccepteerd).
    We raden u ook aan om te stoppen bij het vorige dorp, Grand Piquey, om de Dunes Blanches van Pascal te proeven, een emblematisch gebakje van de Presqu'île voordat u weer op pad gaat.

  • 3e stop – LE CANON ET L'HERBE – 2 emblematische oesterkwekerijdorpen aan de baai van Arcachon vanwege hun kleurrijke hutten en hun pittoreske uiterlijk.
    We zetten onze fietsen daar af en slenteren door de kleine straatjes bezaaid met oesters en bloemen... Je vindt er veel hutten voor een intieme proeverij met uitzicht op het Bassin...
    Wij raden Canon La Cabane Reveleau aan, die ook prachtige boottochten aanbiedt.

  • 4e halte – CAP FERRET – Je hebt eindelijk het einde bereikt!
    Maak van de gelegenheid gebruik om de sfeer op te snuiven, ga even naar de markt, geniet van een wafel bij Frédélian en beklim de vuurtoren van Cap Ferret om het adembenemende uitzicht te bewonderen.

Voor de terugweg kiest u voor het bospad, dat langs de oceaanzijde loopt in een bosrijke en schaduwrijke omgeving.

ZONDAG

Nadat u de sleutels van de camping heeft ingeleverd, gaat u naar het strand van Grand Crohot voor een verkwikkende wandeling over de oceaan!
Ga vervolgens naar de pier van Bélisaire Pier voor een boottocht met UBA. Kies voor de Bird Island Tour, een wandeling van 2 uur om meer te leren over de oesterdorpen van Cap Ferret, langs Bird Island en de beroemde Tchanquée-hutten.

Het weekend is voorbij en je wilt nu al terugkomen...
Het hele team zal u graag weer verwelkomen!


Omdat onze camping een intiem familiebedrijf is, waar rust en ontspanning centraal staan, kunnen wij geen groepen ontvangen.
Wij danken u voor uw begrip.
Op dit moment :
Idee voor een weekendje op het schiereiland Cap...

Wilt u de verbinding een weekend verbreken? In dit artikel hebben we een aantrekkelijk programma voor u samengesteld, zodat u optimaal kunt...

Meer informatie
Volg ons :