Ideaal gelegen in Lège Cap Ferret
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 01/04/2022 tot 30/10/2022

Ideaal gelegen in Lège Cap Ferret : Ideaal gelegen in Lège Cap Ferret

Of u nu met uw gezin bent of met vrienden, de camping biedt een breed scala aan activiteiten en wandelingen om uw vakantie te veraangenamen. Kom te voet, met de fiets of per boot de verschillende facetten van Lège-Cap-Ferret van het Bassin van Arcachon ontdekken.

Er is voor elk wat wils en voor alle kleuren!

Ideaal gelegen in Lège Cap Ferret
Een camping in Lège Cap Ferret gelegen tussen het Bassin d'Arcachon en de Atlantische Oceaan

Een camping in Lège Cap Ferret gelegen tussen het Bassin d'Arcachon en de Atlantische Oceaan

  • Direct bij de uitgang van de camping komt u bij de fietspaden. Zo kunt u het schiereiland Cap-Ferret en zijn 25 km lange stranden langs de duinen in alle veiligheid per fiets ontdekken.
  • dicht bij de Dune du Pilat. Op de top bent u verzekerd van een prachtig uitzicht over de wonderen van de Baai van Arcachon
  • tussen het strand van Océane le Grand Crohot (6 km met de auto, 8 km met de fiets) en de stranden van het bekken van Arcachon (op 5 km). Op deze manier kunt u kiezen waar u wilt zwemmen.
  • op de Médoc wijnroute. om een van de grootste wijnen van de Bordeaux streek te proeven.route des vins du Médoc. Afin de déguster un des plus grands vins du domaine bordelais.
  • in de buurt van het Ile aux Oiseaux en zijn twee cabanes Tchanquées die het embleem van het Bassin d'Arcachon zijn geworden.
  • naast de oesterkweker dorpen en havens. Zozeer zelfs dat u echte oesters uit de baai van Arcachon kunt proeven.
  • 45 km van Bordeaux, geklasseerd als stad van Kunst en Geschiedenis. Bordeaux staat sinds 2007 zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.dicht bij de stad Arcachon. Bovenal een prestigieuze badplaats die rijk is aan goede restaurants om de plaatselijke gastronomie te proeven of te herontdekken.
  • Op 20 km van Lacanau, een stad bekend om zijn meer en zijn jaarlijkse surfwedstrijden. Een jonge en dynamische stad dus.
  • 4 km van Arès en zijn zoutweiden natuurreservaat. Liever te verkennen per kano kajak om de rijke fauna en flora van dit natuurreservaat te ontdekken.
  • Op 8 km van Claouey met zijn zomermarkt en zijn golfbaan met negen holes.

Met een verblijf op onze camping in Lège Cap Ferret ligt het hele Bassin d'Arcachon binnen uw bereik!

Op dit moment :
Welkom

Vind hier de goede plannen en het nieuws van uw camping in Lège-Cap-Ferret.

Meer informatie
Volg ons :