De Dune du Pilat aan de Baai van Arcachon
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 01/04/2022 tot 30/10/2022

De Dune du Pilat : De Dune du Pilat aan de Baai van Arcachon

De Dune du Pilat is echt de bezienswaardigheid bij uitstek in de baai van Arcachon.

110 m hoog, 3 km lang: de hoogste duin van Europa

De Dune du Pilat wordt niet alleen in de zomer bezocht. Dankzij de trap kunt u naar de top klimmen, afhankelijk van de tijd van het jaar. Ga naar de top, voor de dappersten in het zand, haal adem en open je ogen wijd !!!!

Welk seizoen het ook is, de Duin biedt u een droomachtig panorama. Een gevoel, verschillende kleuren. Deze natuurlijke ruimte is altijd in beweging.

Voor een uniek moment staat u op de top van de Dune du Pilat aan de baai van Arcachon en kunt u er rustig over nadenken. Voor u ligt het natuurreservaat Banc d'Arguin en de Cap Ferret.

De Dune du Pilat aan de Baai van Arcachon

Deze miljoenen kubieke meters zand zijn voortdurend in beweging. De hoogte van de Dune du Pilat varieert, afhankelijk van de wind, de getijden en de vertrapping. Bijna 2 miljoen van jullie beklimmen hem elk jaar.

Ga een beetje weg van het aankomstgebied van de toegangstrap. Waag u op de 3 km lange bergkam voor een onvergetelijke wandeling. Hoe verder je gaat, hoe meer je alleen zult zijn in de wereld. En tot slot, op de terugweg, loopt u langs het strand van de Duin om op uw stappen terug te komen. Na een verfrissende duik op het Plage de la Corniche rest ons niets anders dan de duin opnieuw te beklimmen, maar dit keer aan de zandkant. Je zult deze wandeling niet vergeten !!!!

Je wilt niet de "Saharaanse" wandeling op de Dune meemaken. Geen probleem. Ontdek het van bovenaf. Door paragliding bijvoorbeeld. Stijg op, al dan niet begeleid door een instructeur, voor een onvergetelijke ervaring. Adembenemende landschappen !!!!!

Op dit moment :
Welkom

Vind hier de goede plannen en het nieuws van uw camping in Lège-Cap-Ferret.

Meer informatie
Volg ons :