Animatie & vrijetijdsactiviteiten gedurende het hele seizoen
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 01/04/2022 tot 30/10/2022

Animatie : Animatie & vrijetijdsactiviteiten gedurende het hele seizoen

Gezelligheid en een goed humeur zijn onze sleutelwoorden. Om dit te doen, bieden wij tijdens het seizoen entertainment aan dat voldoet aan de standaard van onze aanpak, zodat u en uw gezin kunnen genieten van een perfecte vakantie:

kinderclub, ontspanningsruimte met televisie en gezelschapsspelen, pingpongtafel, speeltuin, jeu-de-boulesbaan, snackbar met thema-avonden.

Animatie & vrijetijdsactiviteiten gedurende het hele seizoen
Natuur- en ontspanningsvakanties voor gezinnen op de camping!
Natuur- en ontspanningsvakanties voor gezinnen op de camping!

Natuur- en ontspanningsvakanties voor gezinnen op de camping!

Tijdens het zomerseizoen bieden wij de hele dag door verschillende activiteiten aan op de camping. Zo kan het hele gezin zich vermaken en momenten van gezelligheid delen.
Ouders kunnen sporten en kinderen worden van maandag tot vrijdag uitgenodigd om deel te nemen aan de kinderclub.

Geen bingo of karaoke. Wij geven er de voorkeur aan u een programma van zomeractiviteiten aan te bieden dat ieders wensen respecteert en de voorkeur geeft aan ontmoeting en samen delen.

Activiteiten voor kinderen!

Tijdens het zomerseizoen, van maandag tot vrijdag met onze activiteitenbegeleider, zullen uw kinderen vriendjes maken bij de Cub Scout Club! Alle activiteiten zijn gratis en het motto van de vakantie is "veel plezier"!

Handactiviteiten, gezelschapsspelen en grote spelen worden aan de kinderen aangeboden. Wekelijks wordt er een activiteitenprogramma opgesteld, maar dit programma verandert naar gelang van de wensen van de kinderen. Op die manier hebben de kinderen niet het gevoel dat zij "op school" zijn, maar zijn zij op vakantie.

Elke week wordt er een "children only" avond georganiseerd door de activiteitenbegeleider en de kinderen: gegarandeerd sfeer voor de allerkleinsten!

Een mooie speeltuin met een glijbaan en schommels is ook vrij toegankelijk.

U en uw kinderen kunnen genieten van de spelletjes die in de Cub Scout Club worden georganiseerd: schatkaart, ontdekking van de omgeving, teamspelletjes en vele andere.

Uw kinderen nemen deel aan een waaier van buitenactiviteiten voor alle smaken en leeftijden (van 3 tot 12 jaar). Groepsspelletjes, handleiding en ludieke activiteiten zoals hutten bouwen, insectenverblijven, natuurrally. Op die manier kunnen de kinderen optimaal genieten van de natuur op de camping.

Activiteiten en momenten voor volwassenen!

Activiteiten en momenten voor volwassenen!

Profiteer van de petanquebaan in de schaduw en in een ideale omgeving voor bowlers.

Een cocktail op het terras van de snackbar, een door Sylvie en Thierry samengestelde hamburger. Zo staat de tijd stil en geniet u met volle teugen van uw verblijf in Cap-Ferret!

Voor een avond alsof u thuis bent, is er een ontspanningsruimte ingericht met een televisie, bibliotheek en gezelschapsspelen.

Maar ook...

Een avond voor het hele gezin!

In het hoogseizoen wordt er op maandag een Bretonse avond georganiseerd. Ongetwijfeld zult u verleid worden door de zoete en hartige Bretonse taarten.

In de zomer wordt ook elke week op donderdag een concert gehouden op het terras van de snackbar.

Tijd dus voor de kinderen om van een lekkere pannenkoek te genieten en voor de ouders om de nieuwe talenten van onze streek te ontdekken (Rock, Jazz, Reggae...).

Geen lotto of karaoke in ons campingvermaak. Anderzijds bieden wij een programma van zomeractiviteiten dat rekening houdt met de wensen van iedereen en dat ontmoeting en delen bevordert.

Op dit moment :
Welkom

Vind hier de goede plannen en het nieuws van uw camping in Lège-Cap-Ferret.

Meer informatie
Volg ons :