Foto's van onze camping in Lège-Cap Ferret
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 01/04/2022 tot 30/10/2022

Foto galerij : Foto's van onze camping in Lège-Cap Ferret

Onze 3 sterren camping in beeld

Een groene omgeving, de vegetatie en de accommodaties zijn één. Het hout, koning materiaal op het bekken van Arcachon, biedt de hartelijke kant aan onze hutten en chalets.

Kom binnen in onze ongewone hutten...

Kom en vind een verandering van omgeving, comfort, de warmte van hout en een ongewoon verblijf. Als kind is het ieders droom om "in een hut te slapen", dus stop niet met dromen, bewaar de ziel van uw kind en kom een familievakantie doorbrengen in alle comfort aan zee.

Activiteiten bij Couleurs du Ferret

Fietsen met uw gezin dankzij de fietspaden direct buiten de camping richting de oceaanstranden of de stranden van het bekken van Arcachon; een wandeling in het hart van het dennenbos gesust door het gezang van de cicaden. Bij uw terugkeer vindt u een verfrissing of een snoepje bij de snackbar, kunt u met familie of vrienden afspreken voor een oesterproeverij, ontdekt u de trinquette, onze avondconcerten. Uw kinderen kunnen kennismaken met onze animator, terwijl uw ouders kunnen deelnemen aan fitnesslessen of misschien een spelletje petanque. Flaneren, strand, luieren, mooie activiteiten voor een echte vakantie aan de Baai van Arcachon.

Op dit moment :
Welkom

Vind hier de goede plannen en het nieuws van uw camping in Lège-Cap-Ferret.

Meer informatie
Volg ons :