Het schiereiland van Lège Cap Ferret & de Cap Ferret
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 01/04/2022 tot 30/10/2022

Het schiereiland van Lège Cap Ferret : Het schiereiland van Lège Cap Ferret & de Cap Ferret

De Camping Aux couleurs du Ferret ligt in het dorp Lège. Het opent de deuren van het schiereiland van Lège Cap Ferret voor u tot aan de punt van Cap Ferret. Inderdaad, met de fiets vanaf de uitgang van de camping of met de auto, zult u de schoonheden van het schiereiland van Cap Ferret ontdekken.

Het schiereiland van Lège Cap Ferret & de Cap Ferret

Langs de hele weg naar Cap Ferret. Over de weg of op de fiets, neem de tijd om te stoppen in de oesterkwekerijdorpen. Ze zijn allemaal verbonden met het Bassin d'Arcachon, maar hebben tegelijkertijd allemaal hun eigen bijzonderheid.

Wat uw verwachtingen ook zijn bij het kiezen van een camping in Lège Cap Ferret. Ongetwijfeld zult u in een van deze dorpen uw geluk vinden.

De rust en de authenticiteit in L'Herbe. De schoonheden van het Bassin in Grand Piquey, Petit Piquey of Piraillan. Een verlangen om te verhuizen, sportman of niet, richting Claouey, Le Four of Les Jacquets.

In het hart van deze dorpen zult u de oesterkwekers ontdekken en ontmoeten. Bovendien wachten u prachtige, aan het zicht onttrokken stranden.

En waarom ga je niet gewoon een stukje fietsen. 25 km in het bos door het dennenbos vanaf de camping. U rijdt langs de duinen, de oceaanstranden van het schiereiland openen hun armen voor u. Surfen, zwemmen, zandkastelen, luieren, de keuze is aan u.

Tot slot, hier is de tip van Cap Ferret. Vanaf de top van de vuurtoren (258 treden) heeft u een adembenemend uitzicht over de baai van Arcachon en de Dune du Pilat.

Ongetwijfeld zal onze camping in Lège Cap Ferret het vertrekpunt zijn van uw echte vakantie.

Op dit moment :
Welkom

Vind hier de goede plannen en het nieuws van uw camping in Lège-Cap-Ferret.

Meer informatie
Volg ons :