Persoverzicht over het Bassin van Arcachon
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 01/04/2022 tot 30/10/2022

Persoverzicht : Persoverzicht over het Bassin van Arcachon

Deze pagina bevat de belangrijkste persartikelen die zijn geschreven en gepubliceerd in een persoverzicht over de Baai van Arcachon waarin onze camping wordt belicht. Wij zijn dan ook verheugd ze aan u voor te stellen.

Veel plezier met het lezen van ons persbericht over de Baai van Arcachon !!!!

Persoverzicht over het Bassin van Arcachon
FEMINA Magazine verslag

FEMINA Magazine verslag

Camping du Bassin d'Arcachon: de 10 beste etablissementen

Voldoe aan uw verlangen naar natuur met deze camping gelegen in een dennenbos van 3 hectare! Het etablissement ligt niet ver van de beschermde sites van het natuurreservaat van de kwelders (rondleidingen mogelijk), en geeft u ook gemakkelijk toegang tot de oesterhavens en hun oesterhutten, evenals tot de 200 km fietspaden om de fauna en flora van de streek gemakkelijk te ontdekken. Alles wat u nodig heeft voor een groene vakantie in de buitenlucht!

Marie France Magazine verslag:

Marie France Magazine verslag:

« Camping: 6 goede adressen aan de Atlantische kust »


De camping Couleurs du Ferret was vroeger een boerderijcamping, maar wilde zijn authenticiteit bewaren, in de schaduw van de grote parasoldennen. Als u allergisch bent voor de "club-vakantie"-sfeer, maar wel houdt van plaatsen op mensenmaat, dan heet haar team u van harte welkom.

Reportage tijdschrift l'internaute :

Reportage tijdschrift l'internaute :

De beste campings in Frankrijk

Aan de ingang van het schiereiland Cap Ferret ligt de camping "Aux couleurs du Ferret", een menselijke camping die openstaat voor de natuur en de stranden van de baai van Arcachon. Een 100% natuurlijke bestemming, ongewone hutten, houten chalets en kampeerplaatsen in de schaduw van 3 hectare dennenbos. En om al het moois van het bekken te ontdekken, hoeft u alleen maar een fiets te huren om over de 250 kilometer aan fietspaden te rijden.

Op dit moment :
Welkom

Vind hier de goede plannen en het nieuws van uw camping in Lège-Cap-Ferret.

Meer informatie
Volg ons :